Billige rejser til Sunny Beach for unge der vil have den fedeste ferie

Solskin fra en klar himmel bager ned, mens du sidder under en parasol med en iskold mojito i hånden og nyder varmen. Bare nogle få meter fra dig slår turkisblå bølger roligt indover det finkornede sand. Luften er fuld af havbrise og latter. En af dine venner vinker ude fra vandet, opfordrer dig til at gå med ud – og det vil du helt klart også, lige så snart du er færdig med cocktailen. Du smiler og sætter munden mod sugerøret og tænker, at det her er sgu livet.

Er det et fristende scenarie? Hvis du er ung og på udkig efter en SU-venlig rejse, så er du endt det helt rigtige sted. Rejs til Sunny Beach med DUF og nyd det gode vejr, den nice stemning og fest igennem natten lang.

Kultur, historie og masser af mad

Bulgarien og feriebyen Sunny Beach er fantastisk at gå på opdagelse i. Mange forbinder Sunny Beach med nattelivet, men kulturelt og historisk har selve landet også utroligt meget at byde på. Derfor vælger de fleste at tage på en tur ud til andre byer, med særligt spændende bygningsværker og andre attraktioner.

Du kan ligeså gå på kulinarisk opdagelse. I Sunny Beach findes praktisk talt alle afskygninger af mad fra rundt om i verden foruden alle de store, velkendte fastfoodkæder. Du kan desuden også tage ud og spise lokalt for at prøve det traditionelle bulgarske cuisine af.

Overvej afbudsrejser til Sunny Beach

Badeferier plejer måske ikke at være den dyreste rejsetype, men det er jo heller ikke den allermest budgetvenlige – eller hvad? Ungdomsrejser er netop beregnet for unge som dig, der gerne vil have en god ferie med en masse oplevelser og med stemningen i top, uden at det koster for meget. Derfor findes der en masse tilbudsløsninger, du kan benytte dig af, så du med sikkerhed får den ferie, du drømmer om. Afbudsrejser er for eksempel en super idé, og der findes nok at tage af, så det er bare med at starte jagten og finde ud af, hvilken rejse der dur for dig.

Related Post