Bliv ekspert i netværk med CCNA

Cisco CCNA kursus

Det er ingen hemmelighed at internettet spiller en massiv rolle i hele verden. Mange virksomheder er 100% afhængig af internettet for at kunne eksistere. Selv virksomheder som ikke er 100% afhængig af internettet, bliver det i højere og højere grad en større og mere integreret del af virksomheder i dag. Det betyder også at der er kæmpe efterspørgsel på folk som er eksperter. Der findes mange måder at være ekspert på inden for netværks verdenen, men størstedelen starter med CCNA. 

CCNA står for Cisco Certified Network Associate. Cisco er en verdensomspændende virksomhed som bl.a. udsteder disse certificeringer og uddannelser. CCNA kurset giver dig den mest basale forståelse af hvordan et netværk fungerer. Du vil blive taget igennem de grundlæggende dele af et netværk, både teoretisk og i praksis. Helt konkret vil du med en CCNA lære at installere, vedligeholde og fejlfinde på det som regnes for at være et mellemstort netværk. Hvilket dækker over 90% af alle netværksopsætninger i Danmark. Med andre vil du være klædt godt på. Installation, vedligeholdelse og fejlfinding dækker over emner som konfiguration af switches, routere og forbindelse til wide area network (WAN). Dertil vil du også lære noget om netværks sikkerhed, samt implementering af dette. 

Cloud certificeringer er populære som aldrig før  

Som sagt er internettet i sig selv en uundværlig del af verdenssamfundet den dag i dag. Men internettet udvikler sig også konstant og her er specielt cloud computing blevet en stor deal. I midt 00’erne begyndt dette fænomen stille og roligt at opstå. I takt med at internet infrastrukturen i store dele af verden hurtigt blev bedre, åbnede det også nogle muligheder for cloud computing. I dag er det næsten en fast bestanddel i alle virksomheder, at man på den ene eller anden måde bruger en cloud løsning. Derfor er netop CCNA’s cloud certificering blevet ekstra populær. Der er en stor efterspørgsel på folk som kan lave opsætning eller fejlfinding af cloud løsninger rundt om i landet. Ligesom med så meget andet giver den øgede efterspørgsel på specialister og en større efterspørgsel på CCNA’s Cloud certificeringer. Der findes mange grene indenfor CCNA, og cloud certificeringer er derfor bare en blandt mange. Mulighederne er mange når det handler og netværks infrastruktur.

Related Post