Bliv professionel i køkkenet med et Microplane rivejern

Et stykke ost bliver revet på et rivejern

Hvis du går meget op i madlavning, er det vigtigt at have det rette køkkenudstyr. Et uundværligt redskab til køkkenet er for eksempel et rivejern. Det kan bruges til rigtig mange forskellige ting og kan også være med til at gøre madlavning lettere.

Hvis du vil have et godt rivejern, kan du med fordel investere i et Microplane rivejern fra Yeschef. Disse bruges rigtig meget af professionelle kokke, fordi kvaliteten er i top. Den gode kvalitet kan blandt andets ses i dets ætsede kanter, der giver et perfekt skåret resultat. Dette medfører til, at maden ikke bliver revet og flået op, men i stedet snittet. Det er en fordel, da det både holder på smag, duft og saft i den givne råvare.

Der er ingen tvivl om, at et Microplane rivejern hører hjemme i dit køkken, hvis du sætter pris på god mad og kvalitetskøkkenudstyr.

3 ting du kan bruge rivejern til

Rivejernet er måske ikke det redskab i køkkenet, du tænker mest over. Det er noget alle har, og der er rigtig mange måder, du kan bruge et rivejern på. Det kan være med til at tage din mad til et nyt niveau. Her er 3 ting, du kan bruge et rivejern fra Microplane til. 

  1. Garniture: Der findes naturligvis mange former for garniture, og nogle er helt klart bedst, når de er revet på toppen af en ret. Det kan for eksempel være trøffel eller parmesan over en lækker pastaret. Du vil uden tvivl imponere dine gæster, hvis du river lidt lækkert og velsmagende garniture over den færdige ret.
  2. Hurtig snitning: Det er ikke altid, der er tid til at stå og håndskære fine strimler af grøntsager til for eksempel en wok eller lignende. Her kan et rivejern være en meget stor hjælp, fordi det går en del hurtigere. Har du derfor ikke tid eller overskud til at snitte alt i hånden, er rivejernet en stor hjælp.
  3. Tilsæt smag: Nogle råvarer kræver meget fine snit, hvis smagen skal tilsættes korrekt. For eksempel er citronskaller meget lettere at få i maden med et rivejern.   

Related Post