Det har aldrig været nemmere at træne hjemme

Motionscykel

Har du en travl hverdag? Måske har du job hver dag til klokken 17, afhentning af børn og alle de andre hverdagspligter. Det kan være svært at finde tid til at tage i fitnesscenter, og hvis ikke du er typen som løber en tur, hvad gør man så? Det gyldne svar er Motionscyklen. Du læste rigtigt. Motionscyklen er en gammel klassiker, som har været yderst populær tilbage i 90’erne, med siden da gået lidt i glemmebogen. Det skyldes ikke mindst, at det er blevet så populært at gå i fitnesscentre og andre fitnessaktiviteter. Men faktisk kan den klassiske motionscykel gøre underværker i en travlt hverdag. 

Der er flere gode egenskaber ved en motionscykel, som tilgodeser din travle hverdag. Først og fremmest gør den at du kan træne hjemme. Det betyder at du ikke skal have nogle til at se efter børnene, eller du er afhængig af andre faktorer som vejret eller lignende. Dertil fylder en motionscykel ikke særlig meget, så du kan relativt nemt gemme den af vejen, hvis det kommer gæster.

Forskellige former for motionscykler

Hvis du først har bestluttet dig for at købe en motionscykel, så skal du til at overveje hvilken type det skal være. Det er ikke alle der er klar over det, men der findes flere forskellige former for motionscykler. Først er der den helt klassiske cykel model. Der er ikke så meget hokus pokus her, andet end de kommer i forskellige “klasser”. Med det mener jeg, at der er nogle mere skrabede modeller, og så er der de helt dyre luksus modeller. Når alt kommer til alt er det mest det tekniske der adskiller dem. Altså selv cykelcomputeren og skærmen dertil. 

Ud over den klassiske motionscykel, så findes der den siddende motionscykel. Her sidder du ned og cykler, ligesom du ville sidde i en stol. Det er primært til de personer som har udfordringer med at sidde på en rigtig cykel. Her tilgodeser den siddende motionscykel, de personers udfordringer. Disse er en smule dyrere og de fylder en smule mere. Men de er stadig ikke større end de kan gemmes af vejen, hvis det bliver nødvendigt. 

Related Post