Få en på opleveren med Red Dead Redemption 2

Er du til hæsblæsende spil – såkaldte open-world-games? Men er du i tvivl om, hvilket spil du skal give dig i kast med? Har du spillet GTA, så har du helt sikkert også hørt om spilfirmaet Rockstar Games. Udover GTA så er Rockstar Games også  verdensberømte for at have produceret Red Dead Redemption, og Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 blev udgivet i efteråret 2018, og var sidste års allermest hypede spil; med god grund vel at mærke.  

Spillet fås selvfølgelig til flere forskellige konsoller – herunder XBOX One og PS4. Men Red Dead Redemption 2 for PC er desværre lidt overset, hvilket er en kæmpemæssig skam, da dens game-play på PC fungerer lige så godt som på XBOX One og PS4. 

Skab din egen historie i Red Dead Redemption 2 

Alt hvad man foretager sig i Red Dead Redemption 2 har konsekvenser for spillets videre handling. I grove træk går spillet ud på, at man følger og styrer karakteren Arthur Morgan i året 1899 i det lovløse Vilde Vesten i USA. Spillets store, åbne verden giver én et væld af muligheder. Men pas på. En forkert beslutning i spillet kan have fatale følger for Arthur Morgan. 

Udover at spillet er utroligt underholdende og fantastisk flot lavet, så bliver man også meget klogere på Amerikas historie. Det er helt fascinerende at se, hvordan man levede dengang – samt de lovlydiges kamp mod til lovløse. Spillet gik også viralt på grund af de mange fine detaljer. Èt af de mere humoristiske indebar noget med heste og kulde, som der ikke vil blive gået mere i detaljer her.   

 Red Dead Redemption PC steam 

Når du skal købe dit Red Dead Redemption spil til PC, så kan du med fordel downloade det via steam. Du modtager en såkaldt produktnøgle, som du skal indløse inde på Rockstar Games, og ellers er du klar til at spille. Red Dead Redemption 2 er et stærkt vanedannede spil men på den gode måde. Selvom man ikke kan spille 2 player i spillet, så er det alligevel et spil, som er oplagt at spille sammen med sine venner.   

Related Post