Få gode bilforhandlere tilbage i 2020

Speedometer

Det er en skam, men det er desværre sandheden. Efterhånden er der meget få bilforhandlere tilbage som behandler en med respekt og service. Specielt service skal man lede langt efter i 2020. Det at købe eller flexlease en ny bil er en kæmpe stor beslutning, og det er en beslutning, som man har brug for at få noget kvalificeret hjælp til. Heldigvis findes der enkelte bilforhandlere derude i Danmark, som går den ekstra mil for deres kunder og det er Specialcars. Jeg har gennem årene haft en del forskellige biler og været igennem lige så mange forskellige bilforhandlere. Derfor kan jeg også sige med sikkerhed, at min oplevelse hos Specialcars, var den bedste jeg har haft nogensinde. 

Det er svært for mig helt konkret at sætte en finger på, hvad det var Specialcars gjorde anderledes end de andre, men det er måske i virkeligheden også derfor det gjorde så stort et indtryk på mig. Historien startede med, at jeg havde sat mig for at flexlease en Porsche, som var en stor investering for mig, hvorfor jeg af gode grunde havde brug for nogle eksperter på området. Jeg havde hørt godt om netop Specialcars fra en kollega, så jeg tænkte det var et godt sted at starte. 

En blanding af mange indtryk og følelser

Det som jeg med det samme bemærkede, da jeg trådte indenfor hos Specialcars, var at jeg følte mig set. Jeg oplever ofte når jeg træder ind i en bilforhandler, at jeg føler mig overset. Sælgerne / medarbejderne dømmer ofte en ret hurtigt, og tror de kan aflæse om der er en chance for man køber noget eller ej. Hos Specialcars blev jeg budt hjerteligt velkommen med det samme. Med det samme havde jeg en følelse af at jeg blev respekteret og at jeg var i gode hænder. Efter en håndfuld besøg, fandt jeg sammen med dem frem til den helt rigtige Porsche og at flexleasing var det som passede mit behov bedst. Det var en helt unik oplevelse for mig, at få lov at flexlease en Porsche hos Specialcars. Og jeg ville gøre det igen uden at blinke.

Related Post