Find det mest perfekte stof til dit næste sengetøj

Der er intet i verden der slår følelsen af at ligge i nyvasket sengetøj efter en lang dag. Det er derfor også helt essentielt at kigge på hvilket slags stof du bruger til din dyne og til din hovedpude, da du også bruger mange af døgnets timer i sengen. For alt efter hvordan dine sovevaner og hvilke præferencer du har, vil der være stof som passer helt perfekt til dig. Nedenfor får du derfor en guide til hvilket slags stof der vil være ideelt til dine behov og ønsker.

Hør – til dig som ønsker en varm og tung dyne

Hør kan godt høre under kategorien luksus sengetøj af flere forskellige årsager. Først og fremmest er det tæt vævet – og jo flere vævninger et stykke stof har, desto mere luksuriøst er det. Derudover er det også et tungt stykke stof – faktisk er det et tungere end silke og føles derfor ekstremt behageligt mod huden når man skal sove. I og med at det også føles så tungt, så kan det også føles varmt – så hvis du er til en varm og tung dyne i luksus materiale, så er hør stof måske det som din næste dyne skal være lavet af. Alternativt kan du købe hør metervare og lave det selv nemt og hurtigt! Køb hør stof her.

Silke – materialet til den luksuriøse

Er du på udkig efter sengetøj som virkelig er i højeste kvalitet, så er silke ultimativt det mest oplagte valg. Silke har en meget tæt vævning og kan derfor hurtigt virke glat på huden, som for nogle er synonym med følelsen af det rene luksus. Derudover er silke oplagt hvis man lider af allergi, i og med at silke er allergivenligt. Det bedste ved silke må være, at det tilpasser sig temperaturen – om vinteren varmer det og om sommeren køler det. Silke er derfor ideelt til dig som ønsker en moderat temperatur i løbet af natten.

Bambus – det miljøvenlige valg

Bambus er begyndt at blive det nye materiale i mange ting, fordi det er et glimrende alternativ til bomuld – og så er det væsentligt bedre for miljøet end bomuld. Bambus er et naturmateriale og fungerer svedabsorberende i løbet af natten. Derudover er bambus, ligesom silke, godt for de allergiramte da det også er tæt vævet.

Related Post