Giv dit hjem et nyt look

Mange af os har boet i vores nuværende hjem i mange år. Efter mange år, så kan stuens, køkkenets og soveværelsets dengang flotte indretning godt begynde at se lidt kedelig ud. Det er dog lang fra os alle sammen, der har råd til at skifte det hele ud. Derfor får du her nogle nemme og billige tips til at give dit hjem et nyt look, uanset dit budget. 

Sprøjtemaling og -lakering er din nye ven

Din nye bedste ven er sprøjtemaling og -lakering. Dette udføres af professionelle sprøjtemalere, men det er meget billigere end at købe helt nye møbler. Med sprøjtemaling får næsten ethvert møbel en flot og blank overflade. Møblet vil faktisk næsten se helt nyt ud! Og det bedste er, at næsten alle møbler kan sprøjtemales eller -lakeres. Du kan f.eks. Få sprøjtelakeret gamle designer lamper, der er blevet misfarvet; du kan få sprøjtelakeret dine køkkenlåger, skuffer eller hylder. Derudover kan stole, borde, reoler og alle mulige andre møbler også få et friske nyt look med sprøjtemaling og -lakering. 

Udskift lidt boliginteriør

En billig og forholdsvis nem måde at give ethvert lokale et nyt look, er at udskifte lidt boliginteriør, dvs. Pynten. Du kan skabe en urban jungle stemning ved at købe en masse nye og store planter. Stemningen og udtrykket i et lokale kan også ændres markant ved at udskifte plakater, tæpper, puder, sengebetræk og lignende ting. Disse er med til at præge udtrykket i et lokale, så du kan nemt ændre det udtryk ved at skifte tingene ud. 

De små detaljer

Du kan også fornye mange møbler ved at udskifte små detaljer, som håndtag. Håndtag på døre og låger er meget nemmere og billigere at udskifte end hele møblet. Selvom det virker som en lille detalje, så kan det gøre en stor forskel. Skinnende guld håndtag giver f.eks. Et andet udtryk end træhåndtag. 

Related Post