Gør dit hjem mere personligt på 3 forskellige måder

Det skandinaviske design er enkelt, stilfuldt og minimalistisk – og nogle gange kan man godt helt glemme, at ens hjem ikke er et museum, men selvfølgelig også skal rumme noget liv og noget varme – og i den grad også noget personlighed! Med få trin er det muligt at få DIG tilbage i DIT hjem!

3 enkle tips til at gøre dit hjem meget mere personligt

  1. Har du nogle møbelklassikere i hjemmet? Få lavet hynder efter mål til dine designerstole og få noget komfort til dine minimalistiske og stilfulde stole. Ved at få lavet læderhynder i nogle lidt mere vovede farver kan du få noget hygge tilbage i dit hjem – og det bedste ved det hele er, at du kan købe hynder i flere farver og skifte imellem det udtryk som du ønsker at frembringe i dit hjem!
  2. Brug grafitmaling til at male din bordplade eller din væg – på den måde har du mulighed for at tegne og skrive med kridt på dine møbler og gøre dit hjem meget personligt. Du kan for eksempel skrive dagens menu på bordpladen eller få dit yndlingscitat op på væggen – dét er da personligt!
  3. Lav dine kedelige låger om til friske og farverige låger. Du kan for eksempel bruge dekorations plast til at pifte slidte opbevaringsmøbler op. Plasten er nem at benytte sig af og kan også nemt komme af igen hvis du vil skifte til andre farver. Især finer har for vane at blive misfarvet eller flosset efter nogle år, og her kan dekorations plasten også være med til at skjule eventuelle brugsskader.

Hvad gør personlig indretning ved dit hjem?

Personlig indretning er meget undervurderet og bringer noget positivt til dit hjem. Først og fremmest er denne her hjemme-følelse ekstremt essentiel når du skal slappe af og ikke mindst koble af når du er hjemme. Derudover kan disse små projekter i hjemmet også tilføre noget positivt da vi mennesker bliver glade af at skabe værdi. Og så er det selvfølgelig også lidt sjovt at fortælle ens gæster, at man selv har lavet forskellige ting rundt omkring i hjemmet.

Related Post