Guide til valg af en MTB cykel

Hvis du er på udkig efter en MTB cykel, dvs. en mountainbike, så vil du hurtigt opdage, at der er mange forskellige MTB cykler og mange forskellige brands, som man kan vælge. Det er derfor en svær beslutning, fordi det kan være svært at vurdere hvilken cykel er bedst. Hvad angår MTB cykler, så er det faktisk ikke altid den dyreste cykel, der er den bedste cykel for dig. Den mountainbike, der er bedst for dig afhænger nemlig af dine behov, dvs. Hvad cyklen skal bruges til. I det følgende får du derfor en guide til valg af en MTB cykel. 

Hardtail MTB og full suspension MTB

Du bør først og fremmest vurdere, hvilken type MTB cykel, som du har behov for. Der findes to forskellige typer: en hardtail MTB og en full suspension MTB. Nedenfor vil forskellen mellem de to modeller blive gennemgået. 

Hardtail MTB

  • Alsidig: En hardtail mountainbike er til dig, der både skal bruge cyklen til pendling og til mountainbiking. 
  • God til acceleration: Med denne cykel vil du opleve en hurtigere acceleration end med en full suspension model.  

Full suspension MTB

  • Mountainbike cyklen: Dette er den perfekte cykel til hardcore mountainbike cyklister. Det er altså ikke den bedste cykel til folk, der mest vil bruge den til pendling.  
  • Stødabsorberende: Full suspension MTBs er mere stødabsorberende end hardtail modeller, fordi de har affjedring både på for- og bagenden af cyklen.

Trek MTB 

Hvis der er et brand, der kan anbefales ift. MTB cykler, så er det uden tvivl Trek. Trek MTBs skuffer aldrig. Med en Trek MTB cykel kan du være sikker på at få en cykel i topkvalitet, fordi hver mountainbike er designet og produceret ud fra mange års erfaring med design af mountainbikes. Mange ser derfor Trek som et af verdens førende inden for MTB cykler. Med en cykelproduktion, der har eksisteret siden 1976, så har firmaet også bevist, at de er her for at blive. Du kan købe en ny Trek MTB fra Time2bike, der både har en webshop og to forretninger i København og Birkerød.  

Related Post