Håndsprit dispensere i topkvalitet til din håndsprit

I 2021 bør god hygiejne være en top prioritet for alle virksomheder, især i store virksomheder, hvor mange medarbejdere færdes hver dag. Vi kan alle være tilbøjelige til at glemme Corona og god hygiejne, når vi gå igennem en almindelig arbejdsdag, men det er utrolig vigtigt, at vi alle får nogle gode hygiejne vaner når vi er på arbejde. Dette indebærer både, at man bør vaske hænder ofte og at man ofte bør bruge håndsprit. For at sikre, at håndsprit flasken har en lang holdbarhed og ikke slides ned af alle de mennesker, der bruger den, bør den være i en håndsprit dispenser, der nemt kan købes på www.haandspritdispensere.dk. Her kan du både vælge håndsprit standere, væghængte dispensere og borddispensere. Du kan endda også købe elektroniske håndsprit dispensere, der er 100% berøringsfrie. De fleste håndsprit standere kommer desuden med en drypbakke, så du ikke får håndsprit over alt på gulvet eller bordet, som dispenseren står på. Nogle dispensere kommer også med en indbygget beholder til håndspritten, mens andre kommer med et beslag, hvori håndspritflasken kan fastgøres.

Berøringsfri elektronisk håndsprit dispenser

Hvis du er i tvivl om hvilken håndsprit dispenser, som du skal købe, så er en elektronisk håndsprit dispenser et godt valg. Denne er lavet, så brugeren automatisk får noget håndsprit, bare ved at sætte hånden under dispenseren. En sensorer registrerer hånden og distribuerer lidt håndsprit. Det betyder, at håndsprit dispenseren er 100% berøringsfri, hvilket selvfølgelig også betyder at den er særlig god til at minimere smitte og forbedre hygiejne på arbejdspladsen. Derudover nedslides dispenseren ikke af at folk skal røre den, og du vil ofte skulle købe mindre mængder af håndsprit, fordi dispenseren distributerer samme mængde hver gang.

Fra mikrofonstativer til håndsprit dispensere  

Nogle af de bedste og mest holdbare håndsprit dispensere kommer i dag fra det tyske firma König & meyer, der faktisk mest er kendt for sin produktion af mikrofonstativer. Men i 2020 besluttede de sig for at udvise samfundssind ved at omlægge noget af produktionen til produktion af håndsprit dispenser til fornuftige priser. Alle dispenserne kan nemt bestilles online, hvorefter de leveres til din adresse inden for få hverdage.

Hvorfor købe en håndsprit dispenser? 

Både i 2020 og 2021 kan man næsten ikke få for mange håndsprit flasker eller håndsprit dispensere. Alle skal burge en håndsprit dispenser, eller som minimum en håndsprit flaske, herunder virksomheder, institutioner og foreninger. De er ligeledes også nødvendige at have i butikker, skoler, klinikker, plejehjem og i restauranter. Det vigtigste er, at man sikrer, at der er nok håndsprit til alle. Derfor er det altid bedre at have for mange håndsprit dispensere end for få. Håndsprit dispenseren er vejen frem hvis du vil mindske smitte og forbedre hygiejnen på din arbejdsplads, men at købe dispenseren er ikke nok. Placeringen af dispenseren er også meget vigtigt. Placer eksempelvis altid en håndsprit dispenser ved indgange, kantiner og toiletter. Derved kan man nemt spritte af, hvis man rører håndtag. Det er dog vigtigt at understrege at håndsprit ikke kan erstatte det at vaske hænder med sæbe, som ofte er mere grundigt og bedre til bekæmpelse af bakterier.

Related Post