Havepool til drømmehaven

Ville det ikke være lækkert, midt på sommeren, når solen står allerhøjst, at kunne dase i en dejlig, kølig pool hjemme i haven? Det er nok en luksus, de fleste har drømt om, men færre har turdet tro, de kunne gøre virkelig. Men måske det alligevel, hvis du har pladsen til det, ikke er så utænkeligt, at denne installation kunne blive en del af din drømmehave.

En fritstående pool er en billig og nem måde at bringe både sjov og afslapning hjem til din baghave. De kan fås så store, at hele familien kan være med men uden et behov for udgravning. Derudover findes disse sofistikerede svømmebassiner også med tilhørende filterpumpe, så vandet kan holdes rent.

Havepool med kuppel

For endnu mere luksus kunne du overveje at købe en havepool med kuppel. Denne kuppel har forskellige funktioner, som alle bidrager til en bedre oplevelse.

Først og fremmest kan en kuppel sættes op på en solskinsdag, hvorved der sker en drivhuseffekt, som altså varmer vandet i poolen op. På den måde slipper du for at skulle bade i det kolde vand fra vandslangen. Således kan du også forlænge badesæsonen lidt, uden at fryse.

Derudover kan kuplen også bruges, når det regner. Da vil den holde regnvandet ude, så det er næsten som at have sin egen indendørspool.

En kuppel kan desuden holde insekter og andet snavs ude, som vil gøre det nemmere at holde vandet rent og godt at bade i.

Rengør poolen ordentligt

Og netop de sanitære forhold må man ikke overse. Uanset om man har et lille børnebassin eller noget lidt større, må man altid sørge for, at badevandet er rent og frit for bakterier. Bakterier kan nemlig gøre os syge og kan give problemer med at fra øjne til hud, og også maven.

Det handler især om at have en god PH-balance, som man kan måle med en PH-måler, og derudover at have det rigtige indhold af klorin. Man skal selvfølgelig også sørge for, at der ikke er for meget snavs i vandet, som man jo blandt andet kan undgå med en kuppel. Ellers må man selv fjerne dette løbende.

Related Post