Hurtig fragt med fly til mange destinationer

N.A. Nissen har stor ekspertise med flyfragt. Flyfragt giver dig muligheden for at sende gods hurtigt og sikkert på tværs af landegrænser og kontinenter. Via et godt netværk af agenter i hele verden bliver dit gods leveret. Det betyder, at du ikke selv behøver have kontakter i udlandet for at sikre, at transporten foregår sikkert hele vejen – det er allerede klaret. Hør mere om flyfragt her.

Eksperter i dyretransport i luften

Har du brug for at få transporteret dyr, er det en skånsom løsning at få dem sendt med fly. Der er altid frisk mad og væske til rådighed, ligesom rummet, dyrene står i, er godt ventileret, så der aldrig vil opstå iltmangel. Der bliver gjort mest muligt for at undgå, at dyrene bliver stressede. N.A. Nissen har mulighed for at hjælpe med transport af dyr, uanset om det er et kæledyr eller en stor ladning med mange store dyr. Derfor er der også mulighed for at få sendt dyr for zoologiske haver. Når det er nødvendigt, vil en repræsentant fra Fødevarestyrelsen altid være til stede for at sikre, at alle procedurer vil blive fulgt til punkt og prikke. Desuden bliver der sørget for, at godkendelser fra toldmyndigheder i hele verden kommer i orden hurtigst muligt, så transporten kan forløbe problemfrit.

Mange forskellige fragttyper

Flyfragten inkluderer mange forskellige typer services. Det betyder at du har mange muligheder at vælge mellem:

  • Direkte service, hvor dit gods sendes så direkte, som det er fysisk muligt
  • Ekspres – en hurtig leveringsform
  • Økonomisk forsendelse

Intet gods er for stort eller for småt. Der arbejdes med alle volumener og vægt, ligesom der ikke er en varetype, der ikke kan tages med, så længe godkendelserne er i orden. Priserne er desuden faste, så man ikke bliver overrasket over en uventet udgift.

Ønsker man andre transportformer, er det også muligt at købe både søfragt og fragt med lastbil i Europa. Fragten behandles manuelt, så godset er sikret den bedste behandling på hele rejsen. Det kan være mere bæredygtigt at sende med søfragt, mens luftfragt er hurtigere og mere skånsom for dyr.

Related Post