Hvad skal du tænke over før du køber din badmintonketcher?

Der er rigtig mange faktorer, du bør tage højde for, når du køber din næste badmintonketcher. Der findes utroligt mange mærker indenfor badmintonketchere. Badmintonketchere fra badmintonsiden er ketchere af den bedste kvalitet fra nogle af de mest anerkendte mærker herhjemme. På siden kan du blandt andet finde ketchere fra Yonex, som er det mest solgte ketcherbrand på verdensplan eller fra Forza, der et dansk rigtig anerkendt ketcherbrand. Med en Yonex badmintonketcher eller en Forza badmintonketcher har du et rigtig godt udgangspunkt for at blive en god spiller.

Vægt

De fleste badmintonketchere er mellem 80 og 90 kg. Dog er det også muligt at få ketchere helt ned til 70 kg. For nybegyndere kan en tungere ketcher føles lettere at styre. For en mere øvet badmintonspiller er lettere ketchere dog at foretrække, da den kan gøre spilleren hurtigere.

Man skelner også mellem, hvor i ketcheren vægten befinder sig. Der findes ketchere, der er tungest i hovedet, ketchere hvor det er skaftet der er tungest og ketchere hvor vægten er ligeligt fordelt over hele ketcheren. Ketchere, der er hovedtunge, er rigtig gode til spillere, der slår hårdt til bolden. Dog kan en hovedtung ketcher også føles en smule tung i luften. Hvis du ønsker at kunne bevæge din ketcher hurtigere, er en ketcher, hvor skaftet er tungere derfor en god ide.

Stivhed

Det er også rigtig vigtigt at tænke over, hvor stiv din kommende ketcher skal være. Også i forhold til ketcherens stivhed er der forskel på, om du er nybegynder eller øvet. Hvis du er nybegynder, vil du have lettest ved at styre en mindre stiv ketcher. Hvis du er nybegynder, kan du have sværere ved at få ketcheren til at flexe i svinget, da det kræver rigtig høj hastighed. Du vil derfor være bedre sat med en mindre stiv ketcher, som er lettere at flexe. Er du en øvet badmintonspiller, kan du højst sandsynligt sagtens bevæge ketcheren hurtigt nok til at skabe det nødvendige flex. Øvede spillere vil derfor få mest ud af en stiv ketcher. En stiv ketcher gør dit spil kontrolleret.

Related Post