Leasing og sportsvogne går hånd i hånd

Leasing er efterhånden en af de foretrukne måder, som danskerne vælger at “købe” bil på. Det gør, at man på trods af de relativt høje omkostninger kan få sig en bil, hvor komfort og køreegenskaber er i højsædet. Hvor man i starten af 00’erne så leasing som værende en underlig måde at eje bil på, så har man i dag et andet syn på metoden. Og dette er særligt på grund af de øget omkostninger i forbindelse med bilejerskab, idét at den gennemsnitlige pris for en bil fortsat stiger støt år for år, hvilket gør, at man skal af med en mindre formue, hvis man ønsker at eje en nyere bil.

Hvorfor man burde overveje leasing

Det er her hvor, at leasing kommer ind i billedet som et fantastisk alternativ, der gør, at enhver stort set kan få lov til at nyde den luksuriøse komfort, man ofte får ved nyere biler. Der er adskillige fordele ved at lease sin bil, og en af de største er den månedlige betaling, som altså gennemsnitligt er betydeligt lavere, end hvis man går ud at køber en bil. Vælger man at købe en bil, så er der nemlig også omkostninger forbundet med vedligeholdelse og reparationer, som man altså undgår ved leasing. Dog frasiger man sig retten til for alvor at kalde bilen sin egen, idét man egentlig blot lejer den af firmaet. 

Det smarte ved det månedlige betalinger med hensyn til leasing er, at man som udgangspunkt betaler ud fra bilens værdiforringelse i perioden, man leaser, frem for at man betaler ud fra bilens overordende værdi. Dertil vil den nye bil være dækket af garanti under størstedelen af leasing perioden, alt efter hvor længe man leaser, hvilket altså gør, at man som udgangspunkt blot skal bekymre sig om den månedlige betaling, og ikke døje med uforudsigelige omkostninger, der ofte kan forekomme i forbindelse med ejerskab af bil, særligt når bilen har et par år på bagen. 

Men skal man ud at lease, så kræver det, at man har en stabil indkomst, og det kan i visse tilfælde være svært at opsige en leasingaftale. Det kan i visse tilfælde også være en dyr omgang i form af gebyrer ved opsigelse. Der vil ydermere være opsat årlige grænser for antal kilometer, som bilen må køre.

Hvorfor du skal lease en sportsvogn, og ikke købe


Er man derfor på udkig efter sportsvogne, så kan leasing hurtigt betale sig, da sådanne biler alligevel oftest kun køre i sommerhalvåret, hvilket altså gør, at man sagtens kan komme vidt omkring uden at bekymre sig om begrænsninger. Dertil skal man ikke spekulere over den høje omkostning ved indkøb, da man blot kan lease for et mindre beløb. Står man derfor i den situation, hvor man overvejer at lease eller flexlease en Ferrari, så er dette en god måde at opnå en ekstraordinær køreoplevelse.

Related Post