Pro Cycling Manager 2020 er ude nu!

Pro Cycling Manager 2020 er ude nu!

Pro Cycling Manager-serien lader dig tage styringen over dit eget cykelhold. Du får muligheden for at køre mod feltet i 650 forskellige etaper – fra den spanske La Vuelta til Tour de France – i mere end 230 løb.

Som bestyrer/manager af dit eget cykelhold, bliver du ansvarlig for at føre holdet til tops. Her skal du styre alt fra rekrutteringen af de bedste cykelryttere, økonomien for dit hold, planlægning af træningen samt implementering af din strategi!

Så det kan godt være, at den internationale løbskalender er sat på pause, men den virtuelle cykelverden kører for drøn!

Nyt i Pro Cycling Manager 2020

Som altid kommer den nye version af Pro Cycling Manager-serien med en masse forbedringer og optimeringer af spilleoplevelsen.

– Ny “moral-faktor” der påvirker dine ryttere under løbet

– En ny assistent

– Væsentligt forbedret kunstig intelligens (AI)

Se den officielle teaser af Pro Cycling Manager 2020 her

Anmeldelser på Steam lader til, at spillet bliver taget godt imod af fans. Folk lader særligt til at være imponerede over de nye ændringer i den kunstige intelligens, som klart har været et frustration punkt i nogle af de tidligere versioner – særligt for garvede Pro Cycling Manager-veteraner

Hvor kan man købe Pro Cycling Manager 2020?

Redaktionen anbefaler varmt spillet til vores læsere – det er en rigtig tidsrøver og meget vanedannende, hvis man enten er fan af cykelsporten eller generelt fan af Manager-serien.

Spillet kan købes på Steam og flere forskellige spilbutikker. Vi har selv købt Pro Cycling Manager 2020 hos playgames.dk, da det var væsentligt billigere end på Steam. Selv om vi var lidt skeptiske i starten, så modtog vi spillekoden indenfor 10 min. på e-mail, som herefter kunne indløses på Steam Store. Kan varmt anbefales, og det lader til, at de har gode anmeldelser på Trustpilot.

Related Post