Sådan forbereder du dig til din krydstogtsrejse

Udover at der er en kuffert der skal pakkes, og nogle forskellige valutaer der skal være klar til turen, så er der en masse andre deltaljer, der er værd at få styr på, før du tager af sted på dit første krydstogt.  

Disse ting skal du have overvejet

Først og fremmest er pointen med et krydstogt, at du når vidt omkring på kort tid. Hertil skal du altså også have mulighed for, at shoppe og gøre ved i de forskellige lande, du besøger. Den  nemme løsning er at anskaffe sig et internationalt kreditkort med. Det vil gøre rejsen nemmere. Ellers er det altid en god ide med enten dollars eller euro, da det ofte kan veksles til den lokale mønt, ligegyldigt hvor du befinder dig. Du kan nemlig besøge mange forskellige lande, da der er mange muligheder med krydstogter og mange forskellige rejsemål. 

Derudover er det også vigtigt at huske på, at du meget af tiden befinder dig på havet, og at du af denne grund ikke altid vil kunne opfange signal til mobilen. Det er altså vigtigt at holde øje med din mobilregning, da det hurtigt kan løbe op. 

Herunder skal du også overveje forsikring, da det er eget ansvar at være forsikret inden sådan en rejse. 

Når det kommer til lægehjælp, så vil der altid, ligegyldigt hvilket selskab du rejser med, være en kvalificeret læge om bord, som kan hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Hav i mente at det ikke er alle lande der godtager det gule sygesikringskort – du skal altså få anskaffet dig det blå inden afrejse. 

Pak ikke for  meget – men heller ikke for lidt 

Det kan være svært at vurdere hvad og hvor meget, du skal pakke, når det kommer til denne rejseform. For at ramme den rigtige mængde på bedst mulig vis, så handler det altså om igen at undersøge de forskellige rejsemål. Dresscoden i løbet af dagene vil som regel altid være noget afslapningstøj, som er behageligt og praktisk – til de specifikke rejsemål handler det bare om passende påklædning efter landets regler og rammer. 

Related Post