Sig farvel til bomuld og goddag til bambus strømper

Bambus strømper til vandring

Prøv at tage et godt kig i din garderobe. Hiv dine t-shirts, skjorter og underbukser frem og find så den lille lap, der typisk sidder i den højre søm. Hvad står der?

Typisk står der noget med, at du ikke må vaske tøjet ved over 40 grader, at det gerne må stryges eller at det ikke må maskintørres, og så står der også noget andet. Måske står der 100% bomuld eller 51% polyester og 49% viskose. 

Den korte af den lange er, at der nok ikke står bambus nogen steder, men det kunne der meget vel snart.

Bambus som tekstil

Bambus er nemlig fremragende som tekstil. Det er dog ikke det, de fleste går i til daglig, men det er ved at ændre sig. 

Flere producenter er begyndt at lave både behageligt og smart modetøj af bambus, så der er efterhånden ingen grund til ikke at give for eksempel bambus sokker en chance.

Tværtimod er der rigeligt med gode grunde til faktisk at give det en chance.

For det første så er bambus et let og fugttransporterende materiale. Det er ganske rart, når man skal have sit tøj på hele dagen. Det betyder blandt andet, at dine bambus strømper kan hjælpe dig af med et problem som sure tæer. 

Prøv nogle behagelige bambus strømper

Hvis du faktisk overvejer at give bambus en chance, så er netop strømper et godt sted at starte. De kan nemlig være ganske billige, og så vil du hurtigt kunne mærke, om de er værd at gå i. 

Bambus er nemlig behageligt at have på kroppen, og så er det også et holdbart materiale. Derfor skal der også en del til at slide hul i dine hoser. 

Materialet bruges dog også til et vælg af andre tekstiler, som man kan finde rundt omkring i huset.

Man kan blandt andet også få ting til køkkenet så som viskestykker og karklude, til badeværelset i form af håndklæder eller til soveværelset som lækkert, blødt sengetøj, man kan hvile sig i.

Uanset hvad det bruges til, så gør det altså produkterne både holdbare og behagelige.

Related Post