Sikrer dit hjem

Mange af os har ufatteligt mange elinstallationer i hjemmet. Disse kan være en stor hjælp i dagligdagen. Men samtidigt er det også rigtig vigtigt at sikre sig, at de mange elinstallationer ender med at være til fare for dig selv eller andre i din husstand. Derfor er det altid rigtig vigtigt, at du husker at sikre dit hjem så godt som overhovedet muligt. Du kan sikre dit hjem ved at finde kabelskruninger i god kvalitet på ultraplast.

Materialer

I dine mange elinstallationer er det afgørende, at der bliver brugt de rigtige materialer. Lad dig aldrig nøjes med ringe kvalitet, når det gælder installationer af el i hjemmet. Er dine ledninger sammensat af kabelforskruninger, så sikrer dig, at de er af god kvalitet og kan holde til den varmepåvirkning, som ledningerne kan udsende. I værste tilfælde vil ledninger kunne selvantænde, hvis de er omsluttet af kabelskruninger i ringe kvalitet. Derudover er det også vigtig at have fokus på dine ledningers kvalitet. Hvis din elinstallationer udelukkende er konstrueret af ledninger i dårlig kvalitet, er der større risiko for, at de vil selvantænde. Med ledninger og kabelforskruninger af høj kvalitet er du rigtig godt sikret. 

Børn i hjemmet

Har du børn i hjemmet, skal du være ekstra opmærksom. Dit hjem er fyldt med elinstallationer, som kan give dit barn stød. Du har sikkert en god del stikkontakter fordelt rundt i dit hjem. Hvis nogle af disse stikkontakter sidder i børnehøjde, bør du børnesikre disse. Dette kan gøres med små propper eller lignende. Hvis du ikke børnesikre dine stikkontakter vil der være risiko for, at de ville kunne give dit barn stød, hvis det f.eks. prøver at putter noget ind i stikkontaktens huller. Husk på at forlængerledninger og stikdåser kan være ligeså farlige for dit barn, som en stikkontakt er. Husk derfor også at børnesikre disse. Eventuelt kan du få installeret flere stikkontakter i dit hjem for at undgå for mange forlængerledninger og stikdåser. Generelt bør du sikre dit hjem mod løse ledninger, hvis du har børn. Hvis børn kan finde på at putte ledningerne i munden, vil det kunne være rigtig farligt for dem. 

Related Post