Snorkeskinne – den rigtige løsning mod søvnproblemerne?

Snorken bliver til tider rammesæt som et lidt spøjst problem, som lige kan fikses med en albue i siden fra ens sovekammerat. For mange er de imidlertid en alvorlig søvnlidelse, som påvirker alt fra blodtrykket til kvaliteten af nattesøvnen. 

Det siger sig selv, at vores vejrtrækning og søvnvaner er helt grundliggende betingelser for, at vi kan fungere ordentligt i dagligdagen. Hvis du lider af et snorkeproblem, er det derfor vigtigt at finde en løsning. Heldigvis kan du bl.a. få en snorkeskinne eller andet, der afhjælper problemet med din vejrtrækning under søvnen (se evt. https://tandlaegernesoeborg.dk/).

Fjern snorken med en snorkeskinne mv.

Snorken når du sover har ofte dybest set noget at gøre med problemer med vejrtrækningen. Der kan være flere angrebsveje til at tackle disse problemer, og dine muligheder som forbruger i dag er derfor mange, hvis du leder efter det rette middel:

  • Du kan undersøge mulighederne for at foretage forskellige ændringer i din livsstil, som kan hjælpe dig med at komme problemet til livs. Her kan dine eksisterende kost- og søvnvaner have meget at sige.
  • I særligt svære tilfælde kan det også være den rette løsning at blive opereret for det. 
  • En mellemting mellem de to ovenstående løsninger kan være at få konstrueret en lille snorkeskinne eller andet til brug i munden hos din lokale tandlæge. Disse remedier kan hjælpe dig med at trække vejret rigtigt, når du sover.

Der findes altså flere muligheder for at få afhjulpet snorkeproblemet i dag, hvor det rette indgreb afhænger af problemets sværhedsgrad, og om hvor vidtgående løsningen ønskes at være.

Hvor du kan få hjælp

Snorken er et sundhedsproblem, som er i berøring med mange forskellige områder inden for sundhedsområdet. Det umiddelbare bud, hvis du oplever et slemt kronisk problem er selvfølgelig at gå til din faste læge. På denne måde bliver du nærmest med sikkerhed peget i den rigtige retning. Hvis du er interesseret i muligheden for at få konstrueret en løsning, som relativt set ikke er lige så vidtgående som en operation, så kunne du undersøge mulighederne for at få fremstillet en skræddersyet snorkeskinne hos din lokale tandlæge.